De 3 spil i football lab

Nedenfor kan du læse om de spil, du kan spille på Football Lab.

Pass and Turn

Pass And Turn

I ”Pass and Turn” har spilleren 20 runder til at score så mange point som muligt. Hver runde varer højst 7 sekunder og starter med at en M-Station kalder på bolden med lys og lyd. Spilleren får point alt efter hvor hurtigt målet rammes, og ingen point hvis tiden løber ud. Når en M-Station er ramt eller tiden løbet ud, starter næste runde øjeblikkeligt.

Look Ahead

Look Ahead

I ”Look Ahead” er der altid en M-station der lyser blå og en der lyser rød. Den blå M-station er der hvor der skal scores mål, mens den M-station der lyser rød indikerer, hvor der skal scores næste gang. Når der er scoret på den blå M-station, vil den røde M-station skifte til blå, hvor der nu skal scores og en ny M-station vil lyse rødt. Spilleren har ét minut, og der gives et point for hver rigtig ramt M-station. Der er ingen lyd i ”Look Ahead”.

Confusion

Confusion

I ”Confusion” lyser alle M-stations op i hver sin farve (rød, blå, hvid eller grøn), der bliver kaldt på hvilken farve der skal rammes, og når den M-station med den kaldte farve er ramt, så skifter farven på M-stationerne, og der kaldes en ny farve. Spilleren har ét minut, og der gives et point for hver rigtig ramt M-station, mens der trækkes et point fra hvis en M-station med forkert farve rammes.